به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، شرکت همه خبرنگاران، فعالان و صاحبان آثار رسانهای کشور در پنجمین جشنواره ملی بورس و رسانه آزاد است و هر شرکتکننده میتواند حداکثر سه اثر در هر بخش ارسال کند. دریافت آثار ارسالی نیز تا آخر تیر ماه ۱۴۰۲ ادامه دارد.
تقویت زمینههای اطلاعرسانی مناسب برای افزایش سواد مالی جامعه، ارتقاء فرهنگ سرمایهگذاری بر پایه ارزشهای اسلامی - ایرانی در کشور، تجلیل از نقش خبرنگاران و صاحبان آثار رسانهای در نقادی و همافزایی حوزههای مالی و سرمایهای کشور، استعدادیابی در بین جامعه خبری و شناسایی خبرنگاران علاقهمند به مفاهیم بازار سرمایه و فراهم آوردن زمینه افزایش سهم بازار سرمایه در اقتصاد ملی از اهداف این جشنواره است.
قالبهای آثار قابل ارائه به جشنواره
جشنواره شامل دو بخش است. شرکتکنندگان بر حسب آثار خود میتوانند در هر یک از بخشها یا هر دوی آنها اثر خود را ثبت کنند.
بخش اول، بخش رسانههای مکتوب و دیجیتال (خبرگزاریها، سایتهای خبری- تحلیلی، روزنامهها، نشریات ادواری و قسمت مکتوب شبکههای اجتماعی) شامل ۱- خبر ۲- گزارش ۳- گفت و گو ۴- تیتر ۵- یادداشت، مقاله و سرمقاله و بخش دوم، دیداری و شنیداری است (رادیو، تلویزیون، محصولات صوتی و تصویری شبکههای اجتماعی و شبکههای تلویزیونی اینترنتی) که شامل ۱- گزارش و مستند ۲- گفتگو و اجرا است. همچنین جایزه ویژه جشنواره به آثار با موضوع «مهار تورم، رشد تولید» تعلق خواهد گرفت.
محورهای قابل ارائه جشنواره به شرح زیر است:
تکنولوژیهای نوین و نقش تحول دیجیتال در بازار سرمایه
تأثیر نظارت و مبارزه با تخلفات (سوت زنی) در ارتقای شفافیت
ترویج سرمایهگذاری غیرمستقیم در بازار سرمایه
پیامدهای قیمتگذاری دستوری در بازار سرمایه
نقش بازار سرمایه در تامین مالی نوآورانه
توسعه سواد مالی و فرهنگ سرمایهگذاری و سهامداری
نحوه اثرگذاری بازار سرمایه در حمایت از تولید
ناشران و حفظ حقوق سهامداران
سایر موضوعات مرتبط با بازار سرمایه
آثار ارسالی میتوانند در جشنواره شرکت کنند که از تاریخ فروردین ۱۴۰۰ تا انتهای تیر ماه ۱۴۰۲ و از طریق یکی از رسانههای مکتوب و دیجیتال منتشر شده باشند. ثبتنام صرفا از طریق پایگاه الکترونیکی جشنواره به نشانی festpress.ir انجام میشود.
شایان ذکر است که ارسال اثر در بخشهای مختلف جشنواره به منزله اعلام مالکیت معنوی توسط ارسالکننده است و در صورت اثبات خلاف این امر در هر مرحله، آثار موردنظر از جریان جشنواره حذف میشود. آثاری هم که بدون نام صاحب اثر یا با نام مستعار منتشر شده باشند، در صورت رسیدن به مرحله نهایی داوری، نیازمند تائید مدیر مسئول رسانه یا ارائه مستنداتی دال بر دسترسی مدیریتی به صفحه مربوط در شبکههای اجتماعی خواهد بود.
در صورت تشخیص دبیرخانه یا هیات داوری، ارسال اصل آثار (برای موارد دارای نسخه اصل) ضروری است. شرکتکنندگانی هم که محتوای اثر آنها شامل فایل صوتی یا تصویری میشود، لازم است فایل مربوط را با کیفیت مناسب در یکی از سرورهای بارگذاری فایل بارگذاری کرده و لینک آن را در پایگاه الکترونیکی جشنواره درج کنند. در صورتی که این کار مقدور نباشد، لازم است فایل مربوط به نشانی دبیرخانه ارسال شود.
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.